Vault šílené brahmíny - největší stránka o sérii Fallout v češtině i slovenčine | Fallout 1, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3, Fallout New Vegas, FOnline, Fallout 4
... vstup do vaultu ... orientace ... vaultmasteři ... kontakt ... poslat novinku ... fórum ... archiv ..

Fallout

novinky
recenze
návod
města
náhodné lokace
postavy
spolubojovníci
vault-boyové
holodisky
konce
texty ze hry
vychytávky
archiv zvuků
screenshoty
demo
wiki
fórum
download

Fallout 2

novinky
recenze
návod
města
náhodné lokace
postavy
spolubojovníci
předměty
zbraně
brnění
automobil
holodisky
karmické tituly
konce
texty ze hry
kulturní odkazy
zajímavé sejvy
vychytávky
screenshoty
archiv zvuků
mapper
modifikace
wiki
fórum
download

Fallout Tactics

novinky
recenze
návod
charakter
mise
náhodné lokace
zbraně
brnění
vozidla
holodisky
drogy
screenshoty
multiplayer
hrajeme po netu
tipy a triky
editing
obličeje
modifikace
wiki
fórum
download

Fallout: New Vegas

novinky
recenze
hráčské recenze
návod
spolubojovníci
screenshoty
videa
zbraně
download
wiki
fórum

FOnline

novinky
faq
fórum
FOnline: 2238
status
server-boy 2238
manuál
mapy
instalace
screenshoty
gang VŠB
wiki-boy 2000
download
The Life After
status
manuál

Společné

bible
časová osa
bestiář
pitevna
traity
perky
technologie
zbraně vs. realita
bugy
tajemná tajemství
technické problémy
licence

Fallout projekty

Fallout Online (V13)
Fallout 4
Fallout 3: Van Buren

Příbuzné hry

Arcanum
AshWorld
Fallout: BOS
Fallout 3
Fallout: PNP
Fallout: Warfare
Fallout Tycoon
Lionheart
STALKER
Borderlands

Hry naživo

Fallout LARP
Fallout RP
download

Soutěže

O brahmíní vemeno
screenshot měsíce
žebříček charakterů
žebříček kr. zásahů
masový hrob
rychlonožka

Zábava

povídky
poezie
knihy
komiksy
filmy
hudba
kvízy
humor

Různé

články
rozhovory
jak přežít
wallpapery
bannery
průzkum
srazy a setkání
IRC channel
odkazy

Vault šílené brahminy - největší stránka o sérii Fallout v češtině a slovenčine.




Slavnostní předávání cen vítězům soutěže O brahmíní vemeno 2009



Organizátor: Chekotay
Místo: Brno, salónek restaurace Valhalla
Datum: 28.11.2009
Účast: Chekotay, Bodkin se ženou, Dacello, Viky, Toudi, Ssyx, Matt, Mogh, fotografka Hanka, nějaká Mattova přítulka, Ratman, Knecht, Tina, Pája, s0f. (16)
Reportáž od Chekotaye:
Začalo to... sakra jak? Jo, asi na snídani u Viky, kam dorazil Toudi a já. Znovu jsme se tam sešli na oběd, a pak jeli na výstavu nožů vyzvednout Ssyxe. Toudi pustil rádio z GTA a uvolnil se, takže jsme tam byli velmi záhy. Cestou zpátky nás GPS navigace ještě jednou protáhla po pěmtihodnostech Brna, až ji Toudi vypnul a raději se spolehl na mne.
U Viky jsme po další krátké debatě o nožích naložili Viky a Hanku (které se vzadu v autě moc pěkně tulily) a jeli do Valhally. V salónku již čekal Mogh, čímž mne překvapil, neboť jsem nečetl jeho e-mail o tom, že přijede. Fofrem jsme trochu vyzdobili salónek, hosté se začali trousit. Ratman okamžitě začal vyhlašovat, že on jediný je nromální a že se za nás stydí, mamlas jeden, a aby dokázal, že je fakt normální, tak vyvěsil na židli prostěradlo s taťkou šmoulou, které dostal od Necra. Necro nedorazil, tak mu Ratman nemohl zaplatit piva. Bohužel, všechny přítomné dívky se raději bavily s cvoky, než s jediným příčetným šmoulou v místnosti, takže svůdce Ratman opět ostrouhal.
Když už dorazil i Sof, stáhl jsem Toudiho a Viky z prostoru před hospodou, kde měli funkci majáku, a přednesl krátký projev. Následně jsem spolu s kolegou vaultmasterem předal výhercům ceny, přičemž originálky F1 jsem se vzdával jen velmi nerad.
Po předání cen jsem dostal od Toudiho cenu za pozvedávání úrovně gramatiky... ::lol
Po těchto oficialitách se rozproudily diskuse, které se vzhledem k rozložení stolů seskupovaly kolem dvou od sebe vzdálených ohnisek. Toudi a Knecht se pochlubili svými několika nožíky (i Ssyx přihodil pár kousků), a když přišel Dacello, tak jsme prezentovali jeho svítící přívěšky.
Krom dvou diskusních ohnisek v salónku se vytvořila ještě enkláva na baru, kam chodili hlavně kuřáci a lidi, kteří byli odchyceni cestou ze záchodu. Postupem času začali lidi mizet, první odešel Toudi, který to za hodinu a půl stihl do Šamorína, pirát silnic! Jak stoupalo pivo (a Ssyxova pálenka) do hlavy, začaly se vyprávět různé historky a pomluvy a podobně, však jako vždy.
Velmi potěšitelné bylo, že při závěrečném placení nevznikly žádné nezaplacené pohledávky, což potěšilo zvláště mne, neboť jsem platil poslední. Pěkná a hbitá servírka Eva od nás zinkasovala 1 203 korun.
Překvapením večera pro mne byla existence halušek s bryndzou a zeleninovou oblohou, které chutnaly spíše jako chlupaté knedlíky s čímsi bílým. :ne:
Odnesl jsem si nový maličký nožík od Knechta a jeden střední přívěšek od Dacella - radiaci zdrar! :-D

Report od Toudiho:
príchod do Brna k Viky, po privítaní a prevzaní "pár" zásielok som vyrazil smer výstava, ktorú som nakoniec aj našiel vo vnútri som hneď narazil na Knechta, s ktorým som obehol (pri neskoršej opätovnej návšteve) menšiu polovičku výstavy potom sme išli do krčmy oproti, kde bolo pivko, Knecht mal obed, poobzerali navzájom arzenál nožíkov, po opustení katakomby som zistil, že mi Ssyx poslal SMS, ktorou sa mi pripomenul, tak som sa rozlúčil s Knechtom a vyrazil naspäť na výstavu, kde som síce neobjavil Ssyxa (ktorý bol momentálne mimo signál), ale zato druhú, zaujímavejšiu časť výstavy, kde som kúpil surovú damaškovú čepeľ pre fotra a pár drobností.
odtiaľ som teda vyrazil späť ku Viky a po zaparkovaní mi Ssyx poslal správu, že je už opäť online ::lol po obede (výbornom aj napriek skutočnosti, že mi Viky medzi zemiaky prepašovala aj cuketu) a čaji mi zavolal Ssyx, z ktorým som sa dohodol, že ho vyzdvihnem pri výstave nožov, nalodil som Chekotaya, ktorý sa pri pustení soundtracku GTA IV a následnom rozjazde skoro ... ale niesol to statočne :mrgreen: dokonca po druhej šmykom vybratej zátačke ľutovaľ, že si nevzal Deagla ::bez_chlupu Ssyx v dlhom čiernom kabáte a klobúku sa pred výstavou celkom vynímal a tvrdil, že pani si ho pri opätovnej návšteve výstavy pamätala, podobne ako mňa a zhodli sme sa na fakte, že by si pravdepodobne zapamätala aj Chekyho, čo prináša dosť materiálu na konšpiračné úvahy o vplyve madbrahmíny na okolitú populáciu
keď som pešo prebehol na červený semafor, čo je v krajine na východ od Brna normálne, vyslúžil som si odsudzujúci pohľad od Chekotaya ::knez
po okružnej jazde, keď sme sa ocitli znova pri výstave nožov, som si Chekyho udobril preladením na rádio Alphaville a zveril som sa do jeho navigačného systému, ktorý nás relatívne bezpečne doviedol späť ku Viky, kde začal obdivovať zakúpený nožík zn. Gerber LMF II ASEK a ľutoval, že nemá s ním čo u Viky dorezať potom Chekotay šmíroval Hanku popod dvere, ktorá mu to síce dovolila ale len preto, lebo si myslela, že toho nieje schopný a následne mu prirazila dverami o stenu, keď si zabudla uterák a chcela si ísť poňho z kúpeľne do izby ::rock
po nasadnutí do auta som si chcel vymeniť miesto zo Ssyxom, ktorý mal strategické sedadlo vedľa šmajchľujúcej sa dvojice Hanka/ Viky, čo kategoricky odmietol a Hanke sa zasa nepáčilo zapnutie svetla v kabíne, aby som na ne lepšie videl, tak som s nechuťou obrátil pozornosť späť k vedeniu auta a bez väčších problémov sme zaparkovali kúsok od Valhaly, obsadili rezervovanú miestnosť, chvíľu som si čítal nožovú literatúru a potom ma Cheky poslal aj s Viky pred podnik navigovať zblúdené duše k miestu konania akcie
po čase nás vyšiel vom skontroloavť, či nepáchame neprávosti z úbohou zámienkou, že Viky je na vine skutočnosti, že on nevytlačil Pájovi vizitku, ale neuveril som mu z prostého dôvodu pretože si ani nevšimol s0fa, s ktorým sa zrazil vo dverách a nám bohorovne tvrdil, že nevidel nikoho :mrgreen:
potom sa rozbehla akcia a osobne ma potešil najprv Dacell, keď sa objavil aj zo "svietiacimi" príveskami (ktorého Cheky síce zbadal, ale zaboha si ho nevedel zaradiť) ale hlavne Perry, ktorý sa tam nečakane objavil
zbabelo som prchol o 21:30, na rozlúčku síce Ratman chcel pusu, ale tú som odmietol, vonku sme z Dacelom a Knechtom pokecali pri aute, kúpili nejaké prívesky a mastil som domov uff, to by bolo z mojej strany asi tak všetko ::kawaii
odkaz pre Mortyho: ľutuj, KUREVSKY ľutuj, že si nemohol prísť ... áách Hanka

Foto: Fotila nám Hanka, poprvé se objevil Ssyx, znovu Hanka, proslov, po dlouhé době dorazil Ratman, vaultmasteři předali ceny, druhé místo - Matt, první místo - Tina, vyhrála s povídkou, "zrůdy by měly držet spolu", Toudi, předal cenu Grammar Nazi, za rozvíjení úrovně gramatiky, Toudi a Knecht ukázali kapsy, Znovu Toudi, a na závěr Chekotay.
!!Celá série ke stažení (ZIP, 1,8MB)!!



[ Téma na diskusním fóru VSB ]

Zpět na seznam


Staň se pomocníkem při tvorbě, nakrm Šílenou brahmínu!:)




Stránky v EN

No Mutants Allowed
Fallout Wiki
Fallout Database

Modifikace v CZ

Fallout:Resurrection
Fallout et tu
Fallout 2 Restoration Project a neof.patch
Fallout:BGE (dead)
Fallout:Yurop (dead)

Modifikace v EN

Vault-Tec Labs
Fallout 2 Restoration Project a neof.patch
Fallout of Nevada
MIB88: Megamod
Last Hope
Fallout et tu



Sponzoři VŠB

TOPlist





.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. irc channel .. kniha hostí .. fórum .. archiv..