.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv .. |
Autor: Ayreas | Odesláno: 21:57, 31.3.2025 | ID: 41f7a4 | Nahlásit Vaultmasterům |
Hip hip hurá! Stahujte, hrajte a hlavně si to užijte! ;-) | |||
Autor: Edvin | Odesláno: 04:34, 1.4.2025 | ID: 513b12 | Nahlásit Vaultmasterům |
Jsem rád že to stihlo vyjít včera, protože dneska by mi to už nikdo neuvěřil :D | |||
Autor: bachman | Odesláno: 07:28, 1.4.2025 | ID: 7edb8a | Nahlásit Vaultmasterům |
Veľká vďaka | |||
Autor: Trsto | Odesláno: 13:05, 1.4.2025 | ID: 51b104 | Nahlásit Vaultmasterům |
Tak si to teda zahram este raz po CZ, co mam robit :( Skvela praca! | |||
Autor: Firewalk | Odesláno: 23:33, 2.4.2025 | ID: 42963a | Nahlásit Vaultmasterům |
Dikes ;) | |||
Autor: Bůčan | Odesláno: 12:15, 5.4.2025 | ID: 33a218 | Nahlásit Vaultmasterům |
Díky! A Falloutu zdar! | |||
Autor: Bůčan | Odesláno: 17:47, 6.4.2025 | ID: 33a218 | Nahlásit Vaultmasterům |
Je to snad větší jak F2. Spiler dotaz. Jsou zde společníci nebo stačí dát charisma na minimum? | |||
Autor: Ayreas | Odesláno: 21:27, 6.4.2025 | ID: 41f7a4 | Nahlásit Vaultmasterům |
Bůčan: jeden společník je - dogmeat (človeče ani nevím jestli je závislý na charisma, ale ono nejde dát 1 né?). Jinak nejsou :-) | |||
Autor: Edvin | Odesláno: 16:58, 7.4.2025 | ID: 513b12 | Nahlásit Vaultmasterům |
Jak říká Ayreas, je tam jen ten Dogmeat (v druhé poloviněi hry už ztrácí na užitečnosti, protože ho jsou nepřátele schopni zabít jednou nebo dvěma výstřely), ačkoliv v nepoužitých textech byly dialogy nějaké striptérky, která asi měla být společnice. Ve hře však bohužel neexistuje. Ale vysoké charisma taky není na škodu, protože některé dialogové volby kontrolují nejen "řeč", ale taky (nebo výhradně) charisma. Ačkoliv jsou tam docela vtipné reakce, když vybereš některé z odpovědí a máš nízké charisma. Zrovna ve Vegas je (samostatná pro muže i ženu) celá úkolová linie, která je závisla na tom, že máš charisma alespoň 7. Jinak ten úvodní úkol ani nedostaneš a odůvodní ti to tak, že jsi prostě tak ošklivý, že by si o tebe nikdo ani neopřel kolo. A když si to charisma zvýšíš pomocí drog, tak ti ještě vynadají do narkomanů :-) | |||
Autor: Kajko | Odesláno: 23:02, 7.4.2025 | ID: 42e32c | Nahlásit Vaultmasterům |
Mam neschopenku a nemam co delat.Teda ted uz jo.diky ! | |||
Autor: Beno | Odesláno: 09:48, 12.4.2025 | ID: 7f4e5c | Nahlásit Vaultmasterům |
Chcem upozorniť na chyby v češtine: a to pri preklade PERKOv, Nevada mení niektoré perky oproti originálnemu Fallout 2 a tie neboli správne preložené. Príklad: Nevada perk "Hints" je tu uvádzaný ako perrk "Mistr Kamasutri" a podobne. Taktiež chcem poďakovať za preklad Fallout Nevada do CZ. | |||
Autor: Bůča | Odesláno: 14:52, 12.4.2025 | ID: 33a218 | Nahlásit Vaultmasterům |
Chci také ještě jednou poděkovat za tenhle perfektní překlad. A chci se zeptat zda má ještě někdo tento BUG neumožnující pokračovat ve hře, případně zda někdo řešil a vyřešil. ...Nevybouchnou mi vrata od vlaku. Sice barely vybouchnou, ale neudělá se loading a animece. Ostatní věci už mám vyřízený. ...Zde bych pak měl ještě komentář k úpravě češtiny, kdy ten kabel k opravě v depu je absolutně mimo design hry...je to textura a nevim zda byl tedy takto překlad v originale, ale hodila by se větší nápověda na spuštění jeřábu...třeba že někde v hangáru bude poškozený kabel...ted je tam jenom něco o přetíženém obvodu, což je špatně a nedává to smysl v rámci toho, že se má věc opravit. Za mne je toto nesmyslný sek ve hře, kdy hráč netuší co má dělat. | |||
Autor: Edvin | Odesláno: 17:32, 12.4.2025 | ID: 513b12 | Nahlásit Vaultmasterům |
Buča: Jen klid, pokračovat ve hře můžeš, když se zastavíš u motorkářů a požádáš Phila, tak on ti ty vrata otevře :-) Každopádně, díky za ohlášení problémů. Nejsem si vědom toho, že by ve hře byla taková chyba, ale budu se tomu věnovat. Pokud můžeš, pošli mi prosím svůj save na "edvin@seznam.cz" a co nejlépe (ideální by byl i screenshot) ještě jednou popiš ten problém. Pokusím se ho zreplikovat a opravit. Beno: Můžeš mi prosím taky poslat screenshoot? Jen se chci ujistit který text myslíš. | |||
Autor: Bůča | Odesláno: 17:41, 12.4.2025 | ID: 33a218 | Nahlásit Vaultmasterům |
Díky za rychlou reakci a radu. Nakonec to šlo vyřešit, ale je to takový funny bug nebo jinak nevím co to je. Všiml jsem si že jeden barel zůstal na původním místě na levé straně. Jeřáb je vlastně z leva naskládá před vrata. No a ten jeden poslední nevybuchlý barel co zůstal mimo vrata, jsem také odbouchl a loading a vrata vybourána. :D ...Ale neviděl jsem na žádném videu, že by se někomu tohle stalo. Zkoušel jsem i starší savy, třeba pred opravou počítače a furt mi to dělalo tohle. | |||
Autor: Ayreas | Odesláno: 10:23, 13.4.2025 | ID: 41f7a4 | Nahlásit Vaultmasterům |
Bůča: tohle se mi teda nestalo, spíš mi nevybouchl žádný než aby tam zůstal jeden :-) Ale tak stát se může ledacos =) Každopádně jsi to vyřešil, to je hlavní :) Edvin: no neke, to jsem nevěděl, že muzes požádat Phila :D No holt tahle modifikace má na kazdy úkol minimálně 2-3 řešení :)) | |||
Autor: Dawor | Odesláno: 00:12, 15.4.2025 | ID: 41f808 | Nahlásit Vaultmasterům |
Pecka největší..! Ani jsem nečekal, že si Nevadu zahraju v CZ. Moc děkuju a oceňuji práci na překladu. Už to hraji a překlad je naprosto skvělý!!! | |||
Autor: Fousek | Odesláno: 00:23, 22.4.2025 | ID: 7ed9fa | Nahlásit Vaultmasterům |
Moc díky, kámo! :) | |||
Autor: Rozlobený fanoušek | Odesláno: 08:37, 30.4.2025 | ID: 51d8e2 | Nahlásit Vaultmasterům |
Všechna čest, práce dobrá, ale proč pouze Crazy edition. Samozřejmě chápu, že blbci jako Šmejkal, kteří označují Fallout 3 za Oblivion, jsou zde významní.. Žádný normální člověk si nenechá ubrat práva. Kromě problémů s rodem (mužský, ženský) jsem na problémy nenarazil. Hra je ale úplně stejná jako původní Fallout of Nevada. S vyjímkou pitomostí jako třeba: Nejnižší možný průměr je průměr. | |||
Autor: Ayreas | Odesláno: 13:34, 30.4.2025 | ID: 41f7a4 | Nahlásit Vaultmasterům |
S těmi rody je to problém, musel se udělat kompromis mno ... ale kompromisů je tam více s kterými jsme nebyli úplně "ok", ale nešlo to jinak no :-) Stejná? Rozšířený crafting, vyšší obtížnost (alespon na zacatku to je poznat), dogmeat jako společník, rebalanc věcí, atd ... :-) + nějaký obsah navíc co v původní verzi není. A to ještě bohužel autoři i tak dost věcí vystřihli, ale texty nechali :-) (škoda) |