.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Carlos
Text: Nečetl jsem diskusi, protože už je zkrátka příliš pozdě večer, nicméně jsem chtěl dodat svůj názor a pokusím se ho docpat tak, aby byl co nejaktuálnější k současnému warezu.

Pro mě je důležité si rozdělit warez a zkušební hraní - myslím, že jsem několikrát (a teď nevím, jestli tady nebo na Sigilu) zmiňoval, že už se odmítám namočit do další debilní investice typu Fallout 3 (aj. samozřejmě), proto jsem si New Vegas stáhl z warezu, jak jsem ostatně prohlašoval dlouho před vydáním. Hru, kterou nehodlám dohrát si stáhnu, strávím u ní dva dny a kašlu na ní, bez ohledu na to, jestli jsem ji dohrál nebo ne (déle u ní stejně neydržím) - to by byl případ (ne)koupě Falloutu 3 (resp. kdybych si ho já vůl nejdříve stáhl).
S New Vegasem mám jiné úmysly - přestože se mi stále bojový systém zdá debilní (hodlám svůj názor sesumírovat do nějaké kratší dojmologie), alespoň už není dominantní částí hry, vše ostatní je úžasně komplexní. Už teď vím, že si hru zahraju jen letos více než jednou, vím, že si ji mohu pustit za půl roku a budu se skvěle bavit. Čímž se dostávám ke druhému bodu, který tvoří kritérium, zda si koupit originál či nikoli - herní doba min. 40hod. Je to možná dětinské, ale FEAR 2 či jakákoli jiná hra může být sebeúžasnějš, ale za herní dobu 8hod. odmítám zaplatit více než 300,-. Tohle je pro MĚ otázka postoje.

Trochu jiná je situace ve chvíli, kdy jsou ohlášeny DLC - do nich jsem ochoten zainvestovat jedině v případě, že budou vydány jako celek coby datadisk. Jinak mě ani nehne. Do této kategorie řadím třeba i The Sims. DLC a pseudodatadisky z The Sims jsou věci, které buď měly být dávno zakomponované nebo jsou naopak natolik vedlejší a zbytečné, že slouží jen ke ždímání peněz. Tohle není stavění se k hráčům čelem, takhle se hráč ohne a je ojebán

Odpovědí na otázku, jak já chápu warez (a to čistě jen ve vztahu k vlastní osobě) je \'demoverze. Skutečná demoverze pro hráče. Dozvím se to skutečně podstatné a sice jestli je celek vhodný pro investici. Warez je pro skutečně dobrou hru ve skutečnosti ta nejlacinější reklama! Např. od Baldur\'s Gate II jsem měl zvlášť původní hru v originále, hru z NXK a nakonec jsem si pořídil platinovou edici. Kdokoli se mě zeptal, kterou hru bych mu doporučll, byly to hry ze studia Bioware. A proč? Jen proto, že mi kdysi dávno někdo půjčil své vypálené placky prvního dílu!
Kontaktní údaje