.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kein
Text: Jawe, jak jistě víš, tak z dema jsem byl nadšen a také jak jsem !!!již psal!!! jsem se na hru těšil, jelikož v ní měly být věci jako například kupování pozemků, budování respektu, hromadná doprava zbraně nablízko minimálně deset dalších misí a hromada dalších věcí (což jsem si při hraní dema myslel, že tam budou). Což se po vydání prvních warezových verzí nepotvrdilo, začly se objevovat první stížnsoti hráčů, tak jaWe ANO, v tu chvíli jsem se hru rozhodl nekoupit.. Je to zcela logický krok, takže neodvracej diskusi do roviny, že \"bych si hru ani tak nekoupil\", jelikož to je naprostá hloupost a pouze tvá představa. Stačí navštívit nějaké Mafia fórum, diskuse co tam vedli zklamaní hráči, jsou velice zajímavé a snad ti pomohou \"pochopit\'\".

Co se týče Mafie I tak tu jsem si objednal hned po dohrání warez verze (dřív si žádnou hru nikdy nekoupím, jelikož si ji chci vyzkoušet), anglickou verzi jsem pak koupil \"ve slevě\" cca 2roky po vydání. ALE ty přece určitě všechno víš! Všudes byl!

K dalšímu odstavci. Psal jsem (zase) , že stáhnutím se o žádný ušlý zisk nejedná! Pochop už konečně, že pokud se mi hra nelíbí, tak jí nekopupím, čili není dobrá! Takže nikdo tím pádem o zisk co by ze mne mohl mít nepříjde! Takže je můj dojem ze hry takový, že si odměnu autoři nezaslouží a že hra je pro mne špatná! Tím pádem nikdo nemůže říci, že někoho okrádám, je to naprostá hloupost, jelikož, znova, bych si ji n-e-k-o-u-p-i-l, a že je hra špatná zjišťuji právě prostřednictvím warezu! Melu to zde pořád dokola a ty pořád dokola nechápeš. Pokud by byla hra dobrá, tak bych si ji co? Koupil! (např. Mafia I, Baldury, HOMAMV apod). Takže od tvé věty \"Teď si vem, že je hra opravdu dobrá\" -> si odbočil naprosto do absurdna, nepochopil si o čem zde píši, jen si slepě pořád drmolíš to své.

K tvému \"závěru\"

Opovrhuji lidmi, kteří si hru koupí aniž by si jí vyzkoušeli a ještě k tomu nabádají druhé, ty špatné, kteří si chtějí hru zkusit. ČILI né jak se mi snažíš vnutit ty, že opovrhuji lidmi co za hry platí, jelikož bych musel opvrhovat tím pádem sám sebou.

Ještě dodatek na konec: To, že se někdo rozhodne koupit hru později ať už z jakéhokoliv důvodu (chce mít verzi se všemi patchmi, datadisky, nebo chce zaplatit méně apod.) Není přece žádná špatná věc jak ty tvrdíš. Jelikož:

1. On si tu hru nějakým subjektivním způsobem ocení a podle toho se rozhodne, kolik za ní je ochoten dát. Toto je naprosto normální subjektivní chování, někomu se líbí tak moc, že za to těch patnácet vysolí, jiný se bavil, ale nijak mu k srdci nepřirostla tak si jí koupí za 500,- aby také vývojáře podpořil.

2. Uvědom si, že ta první cena, není cena počáteční, ale cena nadsazená. je to u každého nového výrobku naprosto normální jev. Dejme tomu, že jedna hra v přepočtu vyjde vývojáře při jimi určeným průměrném počtu koupených kusu na 100kč (třeba). Jelikož je hra, ale nová a lze u ní předpokládat velkou poptávku tak se cena nadsadí třeba na 1000kč aby za prvé se snížila poptávka a výrobci stíhali vyrábět originální kopie a aby měli co největší marži. To, ale pořád neznamená, že po nějakém čase, když se bude hra prodávat za 500kč dostanou výrobci 20% z ceny kolik je stála výroba (vývoj). Další věc, kterou naprosto převracíš, ve svůj prospěch. A jako ovečka ve stádu považuješ výrobce, potažmo distributory za chudáky co nemaj co do huby.
Kontaktní údaje