.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Tom9k
Text: Vskutku máte pravdu, jsem to napsal špatně, místo aka jsem tam chtěl napsat něco jako G.E.C.K. (ve smyslu hlavního cíle Fallouta 2). Ten příběh jsem čerpal z officálního infa starého už skoro 3/4 roku. V novinkovači je trochu minirecenze, pár screenshotů a nějaké informace okolo anglického překladu.

Zatím jsem ale nenarazil na žádný bug, je tam pár věcí, co by šlo vylepšit, ale nic co by vás zastavilo ve hře. Ruština je tam v pohodě, dialogy jsou na běžné úrovni komunikace, žádný slang či místní nářečí.

Hra občas padá, ale vzhledem k tomu že jsou tam boje docela obtížné, radiace někde hodně nebezpečná a někdy dost dlouhé rozhovory s NPC, tak je nutné ukládat hodně často na různé pozice.

Mrzí mě že jsem si zvolil ale docela hloupou postavu jen s IN 5, tady jsou dovednostní body vstkuku potřeba i na docela dříve neužitečné skilly (pasti, paklíč, chladné zbraně). Na druhou stranu unesu 300 liber a mám EN 10, takže mám dost HP na různé boje.

Příběh úplně žeru, i když mi určitě spousta věcí uniká. Mapa je z části postavená na východní části mapy Fallout 2 - Vault City, Gecko, New Reno. Jsou tam ale lokace u kterých nevím co si o nich myslet. Uvidíme po dalších hodinách hraní kam se dostanu :)
Kontaktní údaje