.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Edvin
Text: Herrer: Miluje Fallouta 3, za to by zasloužil proplesknout...
Nechtěl bych tady nikoho urazit, ale Fallout 3 byl pro mě naprostý propadák. Nedomyšlený, slabý a krátký a ubohý lineární příběh, nudné úkoly a nezajímavé postavy bez charakteru. New Vegas byl už trochu lepší, ale pořád VELMI slabý oproti prvnímu a druhému dílu. Za 2 nejlepší RPG považuji Tormenta a BG2. Možná že by tě mohlo zajímat, že BG i Torment jsou ze stejného světa ( nebo spíše světů ) a tak tam platí podobná pravidla a dokonce sdílejí i hodně kouzel nebo předmětů. Velmi mě v BG2 potěšili zváště 2 předměty. " Čepel Dakkona Zertha " a " Vhaliorova přilba " :-) Jinak co se týče BG1 tak docela chápu že tě to docela rychle přestalo bavit. Příběh a hratelnost v BG1 se rozvíjí trochu pomalejí a než se člověk dostane alespoň za Nashkelské doly tak je to trochu slabší. Ale celkově je příběh na VELMI vysoké úrovni a hra opravdu stojí za zahrátí. Navíc mi přijde, že je grafika i animace na dosti nízké úrovni i při srovnání třeba s prvním Falloutem. Proto je tady úžasný mód jménem BGT ( Baldurs Gate Trilogy, zabíral mi skoro 12 G ) tento úžasný mód ti vezme grafiku, pohyby i animace z BG2 a převede ti je do BG1. Změna kvality je OPRAVDU drastická. Je to jako srovnávat vodu a víno, ale tím to zdaleka nekončí. Možností BG2 bylo, iportovat si svoji postavu z BG1 ( teď se opičí třeba v DA a ME :-) ) ale BGT ti udělá z BG1 a BG2 jednu jedinou plynulou hru. Vše je samozřejmě za plné podpory českého jazyka a pro člověka hrajícího to poprvé to znamená o hodně více než 100 čistých hodin hraní. To není jak těch 10-20 co nabízejí dnešní RPG.

Jo a já sám nosím jméno jedné z postav z BG ( ale píšu ho s jednoduchým V protože na všech forech a e-mailech bývá to s W už zabrané ), úžasný, egoistický rudý čaroděj.

Každopádně, jestli je BG1 dobré tak BG2 je grandiózní protože jsem podobně jako u Tromentu, nenašel jedinou věc jakou bych mu mohl vytknout.
Kontaktní údaje