.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kure
Text: Anonymous jako takoví neexistují, je to hnutí bez hierarchie - Anonymous je klidně každý puberťák, co si umí na 4chanu kliknout na správný odkaz.

Asi budu jeden z posledních, co by zákony typu SOPA/PIPA schvalovali, ať už z důvodů omezení svobody projevu, nesmyslné technické implementace nebo možnosti zneužití ze strany "megakorporací". Na druhou stranu tady podobné blbosti musím jako správce řešit. Upřímně, pokud by mi na mail přišlo "čau, máte tam díru" (nic překvapivého vzhledem k tomu, jak je redakční systém poslepovaný), tak budeme všichni nadšení a třeba se na VŠB objeví nějaké povídání o SOPA/PIPA bez pravopisných chyb.

Nic takového nepřišlo, a já musím probírat logy. Normálně bych se kouknul, kde je chyba, opravil a nezkoumal dál. Vtip je, že jsem po operaci a zároveň mám:
- spoustu času,
- jsem nasraný, protože můžu chodit jenom o berlích a noha mě bolí jako prase,
- příští týden musím k soudu, a státní zastupitelství je na stejném místě jako onen soud.

Na státním zastupitelství lze podat trestní oznámení - což bych běžně nedělal, ale mám teď čas, chci si to vyzkoušet na nějaké blbosti když už mám těch pár semestrů práva a budu stejně u soudu, takže mě to nestojí moc času. Z pohledu orgánů činných v trestním řízení jde o § 230 Neoprávněný přístup k počítačovému systému a nosiči informací, § 231 Opatření a přechovávání přístupového zařízení a hesla k počítačovému systému a jiných takových dat zákona č. 40/2009 Sb., trestního zákoníku.

Uvidíme, jak jsou čeští Anonymous anonymní :P .
Kontaktní údaje