.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Bůča
Text: Též napíšu něco za sebe...
-momentálně nahráno 30 hod
-obtížnost very hard
-sbírám vše, prolézám vše
-jedu na velké charisma, momentálně obchoduju, buduju
-jedu na plné detaily bez sekání(kvůli F4, jsem si upragoval pc)
-nehrál jsem žádný morowindy a uctívám F1 a F2 a NW :)(F3 nic extra)


Začátek supr do chvíle, potkání se s powerarmorem...to jsem hrál ještě jen na hard. Grafika, stylizace, architektura, interiéry supr ...přesně na tohle jsem u fallouta čekal...samozřejmě všechno vždy může být lepší, ale za mne spokojenost. Tomu, kdo hraje na nízké detaily, se to samozřejmě extra pěkné nezdá ....

Powerarmor - na to jak jsem z něho byl na začátku nesvůj, s tím že to bude strašně OP, tak mne teď baví, v dobrém slova smyslu :) Jelikož jej člověk nemá z daných důvodů oblečen pořád. Možnosti upgradu a stylizace jsou taky supr :) Na very hard jsem i s powerarmorem dostal několikrát bytí ...např. od supermutantů ...případně legendárních mamlasů....

Řekněme že mezi 1 - 10 hod. hraní, jsem si o F4, myslel že je úplně naprd. Štvali mne věci typu: Neznič powerarmor. Kde mám sakra prodat všechny věci co jsem nasbíral ...není tady žádný obchod! Na co je mi stavění. Jaktože tady nejsou žádný úkoly? Zase nekonečně munice. Lehká obtížnost. Žádný nastavování stanů 0-100% ?!

Od cca 10 hod. jsem se do všech věcí momalu vžil, prakticky všechny první uvedené počáteční stížnosti se překlopily do pozitiv a do teď si to kurevsky užívám. F4 je supr hra :)

(Žádné)Rozdělování zkušenostních bodů !
Abych se pravdu přiznal, tak po počátečním zděšení a nasranosti, jsem si tento systém oblíbil. Ono je asi jedno zda zámky mohu otvírat po dosažení 25%-75% statů, nebo 1-3 level v novém systému.....Ano je zde určité ulehčení, že si člověk "může vybrat" jakékoliv "perky-staty", avšak na druhou stranu jsou zase odděleny levelováním ...takže člověk prostě na začátku nemůže mít lockpit "75%" ...a vykrást nejlepší gear, ale může jej mít až na 20 levelu. Což vidím jako pozitivum pro hru.

Buggy ve hře .... Za mne vše ok. Prostě jediné buggy jsou ty, co jdou zabít brokovnicí :) Jediná možná malá blbost za dosavadní hraní je, že jsem dostal na 18 lvl úkol na záchranu, kdy se mohu k zajatci dostat jen přes terminál který potřebuje hacking na lvl 21. Jinak nic.

Možná jsem toho v poslední době moc nehrál, ale za mne pěkně fungující fyzika :)

Jelikož u toho sedím co můžu, tak dávám 9,5/10 :)



Kontaktní údaje