.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Chekotay
Text: Dneska už není moc co říct. Když si vzpomeneš na tehdejší GamePage, tak já jsem povídal o Resurrection, Restoration a LARPech a o F:NV vykládal Smejki. Ten to tehdy hrál, zajímal se o F:NV a hlavně ho překládal do češtiny, takže toho věděl docela dost a mělo smysl se jej na něco ptát. Dneska už Smejki pro změnu počítačové hry vyrábí, tak nemá moc času hrát, ostatní mají dost svých starostí a mě střílečky nebaví. Hrát Fallout 4 nebudu, protože není proč. Jen kvůli jménu? Ne, díky, za ty peníze to nestojí (všechny Fallouty mám koupené.) a Fallout: Brotherhood of Steel jsem taky nikdy nehrál (prý existuje i port na PC), protože to je čistá střílečka. (A třeba Fallout Tactics: Brotherhood of Steel mi nevadil, tam byl zajímavý příběh a silné momenty.)
Z Madbrahmíny F4 hraje Justy, Reinar a Bodkin a já doufám, že z nich dostanu nějaký výstup, ale ono to vypadá, že Fallout 4 vlastně ani nestojí za to, aby o něm někdo něco říkal. Je to po všech stránkách průměrná hra, nebo, lépe řečeno: Tuctová. Když dám vedle sebe nový Bioshock, nový Deus Ex, nového Zaklínače, nový StarCraft a nového Fallouta, tak F4 nebude první volba. A to je asi vše, co se dá říct.
Jasně, trh dnes funguje trochu jinak, než před pěti lety, Bethesda sází na Vánoce a za půl roku už je to všem jedno, tak proč se snažit. Uvidíme, kolik lidí bude hrát F4 za 5 let - já hrál F:NV předevčírem, hraju za postavu, která nikoho nezabila (lidi ani zvířata), nelže a nepodvádí. Na Autumn Leaves se těším, ale asi až příští podzim - do té doby chci zahrát ještě dvě nebo tři postavy ve Falloutu 1, cítím, že tam je kousek herního designu, který jsem doposud neprosmejčil. :-D
To jsem se zas rozepsal - ale snad chápeš. :-)
Kontaktní údaje