.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Chekotay
Text: No, v okamžiku, kdy čteš po slovech, je mezera před interpunkcí smrtící, protože přečteš slovo a až následně přečteš interpunkci a musíš to složitě v hlavě dávat dokupy, že teda ta interpunkce patří k tomu předchozímu slovu, potažmo větě. Pokud jako dítě hláskuješ slovo za slovem, tak ti to tak nepřijde. Každopádně žádné nahrazování (ty jeden replace) tady na kompu není, jednoduše porota tomu, co se jí četlo špatně, srazila známku.
Zamrzí to hodně, protože Konec kariéry k tomu, aby fungoval, vyžaduje, aby byl čten plynule a v tempu. Není to práce, kterou člověk sice horko těžko rozluští, ale pak nad ní přemýšlí dlouhé hodiny a dny (což je případ Druhé strany). Je to práce, která se musí přečíst rychle a na jeden zátah a musí působit teď. Každá chyba jí škodí dvojnásobně.
Co už teď - no, poučit se a příště odevzdat dokončenou práci. V internetových soutěžích má autor tu výhodu, že nemusí nijak řešit typografii - textový procesor má automaticky nastavený dvanáctibodový Times New Roman / Luxi Serif v barvě černé na pozadí bílém, odstavce jsou jednoduché, takže pohoda, stačí psát... a pak to po sobě přečíst a opravit chyby.
A příště vyhrát.
Kontaktní údaje