.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Cheky
Text: Panebože, to je již deset dní?! Dítě bylo nemocné a v práci jsem si také neodpočinul a cítím se jako vymačkaný citron.

Ale: Korektura od Viky je zde: http://madbrahmin.cz/ruzne/o_brahmini_vemeno/2016/10_sberna_obrazovka_kanalu_spasy_Viky.doc

Který soubor nejde otevřít? Testoval jsem to teď a povídka se otevřela normálně. A jinde to moc zkoušet nemůžu, v práci máme W10 a prostě nemám tolik času, abych mohl počkat, než se stáhne a otevře textový dokument.
Obecně je s formáty potíž, já jsem chtěl, aby lidé zasílali "doc" a "odt" a stejně půlka těch věcí přišla v "docx", což je nějaký pochybný MS formát parodující "odt", nebo co. A teď já s tím problém nemám, ale zase Tína jo. A tím "nemám problém" chci říct, že pokud to pošlete jako prostý text, tak to přečtu, jak tam byly obrázky, tak mi to rozhodilo dokument. Ale to je takový můj postesk, s tím se musím srovnat. Příští rok si zkusím určit nějaký pevnější časový rámec a vtěsnat do něj více "redakční práce", aby hodnotící dostávali jen "odt" a "mob" soubory a nemuseli s tím bojovat sami.
A taky aby ta soutěž odsýpala, protože letos se táhne, až hrůza. Je to bída, není čas. :-/

S tím časem souvisí, zdali by se maximu zájemců hodilo sejít se k předání cen již 3. III. V Brně, zamluvím hospodu.
Kontaktní údaje