.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Sharp
Text: Zajímavé, kolik síry se tu čtí... :-)
a) Jak napsal Cow -killer - tato \"recenze\" je opravdu čistě nenávistný nedomyšlený paskvil (viz už jen třeba likvidace main-questu vlastní hloupostí)
b) Miloval jsem Fallouty (než sem hrál například jedničku, tak jsem o ní 6 měsíců jen snil a plánoval rozvoj postavy podle návodů, protože jsem v té době přišel o comp) a měl jsem moc rád Morrowind i Oblivion - je mi jedno, jestli se firma jmenuje Bethesda, nebo Interplay. Většina soudí F3 už jen proto, že je od B. a že se nejen enginově do značné míry podobá Oblivionu. Všem, co tu kníčí, že O. je nuda - že vás hra nepohltila, není chyba hry - znám lidi, kterým fallouti přišli nejnudnější...
c) F3 není dokonalý. Engine má stále své mouchy, ale je to pořád zatraceně nejlepší 3D RPG engine, který se KDY objevil. Skvělých nápadů je dost (VATS, více perků), nedotažení také pár (Repair není např. úplně domyšlen, atd). Pro B. to byl krok do neznámého teritoria, který zvládli sice se ctí, ale ne k naprosté spokojenosti hardcore fans (kteří se samozřejmě nezapomenou nejvíc vybrečet a na hru zvysoka naplít, aniž by si to vůbec pořádně zahráli).

Summa summarum: Když si F3 budete opravdu chtít užít, tak si ho užijete - stejně tak, pokud ho budete chtít nenávidět a natruc rychle projdete 1čku a 2ku a budete nenávistně pšoukat směrem k F3 instalačkám (to by jen většina osazenstva musela nejdřív mít, že? :P).

Kontaktní údaje