.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Shinra Tensei
Text: Tato recenze je uplně mimo. Jak může autor recenzovat něco, co ani nedohrál, ba snad ani do poloviny?
2/10???
Hodnocení 2/10 si zaslouží hra, která snad nejde ani spustit. Nejenže je to zcela zaujatá recenze (což jsem pochopil ihed po přečtení tří vět), ale je uplně zcestná.
Jestlipak autor někdy hrál nějaké RPG? Jak může prohlásit, že je to nuda, protože neví, kam jít a co dělat? To měl James napochodovat sám před V101 a říct, tady synku, zde jsem, už jsi mě našel???
Základní principy rpg jsou mimo jiné dialogy, řešení úloh, získávání informací za účelem splnění questu. Pokud autor bezmyšlenkovitě vykosí všechny NPC za pomocí atomovky, je to zjevně člověk, který o RPG nemá ani potuchy. Zajímalo by mě, zda i ve F2 vymydlil ihned po spuštění Arroyo, Klamath atd. aniž by spustil alespoň jeden dialog.
Mě to připadá, že pisatel kvůli vlastní zbrklosti a neschopnosti zcela jednoduše zatuhl, zákys hned zkraje pak navodí blbou náladu a už je to.
Navíc řeči o spackaném boji a jednoduchosti, co rána to kritický headshot... no pardon, musím použít to slovíčko... LOL... to jsi hrál asi na easy, že????
Osobně mám Fallout White Label collection, tedy F1, F2, i ten paskvil FT:BoS v jednom. Souhlasím, trojka nedosahuje hratelnosti a atmosféry předchůdců, ale pokud bych to bral jako hráč, kterému do rukou přišla samostatná hra bez zkušenosti s předchozími díly, musím tomu dát 9/10. Protože jsem ale staré Fallouty projel několikrát, dvojku dokonce i na speed za cca. 25 minut, celkově tomu musím dát \"jen\" 7/10.
Na konec jen podotknu jednu malou věc. Kdysi byl ve Score jeden redaktor, dokonce šéfredaktor, který psal čtivé a líbivé recenze. ALE recenzoval jen pirátské sosy, kteréžto před recenzováním dohrál asi jen z cca 10% Byl to pan Ondřej (Andrej) Anastasov aka Mamoulian. Následně byl ze Score vyhozen poté, co se to provalilo. Mám dojem, že je tu jistá podobnost. Čtivá recenze, co pošlape hru, vypíchne chyby, které zjistil díky pár hodinám, co u toho strávil, nicméně o hře samotné v době psaní recenze nemá ani páru. Skoukne jiné recenze, plnohodnotné, aby nebyl uplně mimo obraz, hodí k tomu nějaké své subjektivní \"moudra\", většinou pesimisticky naladěné, a voilá, recenze 2/10 je na světě. Mimochodem, Anastasov tehdy udělil tímto způsobem hře Baldur´s Gate 3/10. O dvě čísla později vyšla opravná recenze od tuším tehdy Rybky. 9/10. Déja-vu...
Kontaktní údaje