.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Shinra Tensei
Text: dodatek: Vodní svět? Města jsou jen z hromady odpadků? A Junktown byl co? Cos čekal? Páva? Nebo Louvre? Jde o postapokalyptický svět, kde cihly a ocelové konstrukce či mramor jaksi není k dispozici. Kdyby byly stavby ve F2 trojrozměrné (čti spíše \"víceúrovňové\"), byla by tato města řešena stejným způsobem jako v F3, čili můstky a patra, která Ti navozovala Vodní svět.
Navíc, herdek, Bethesda tehdyjasně řekla že začíná od nuly a hlavně PO SVÉM.
A v neposlední řadě, hry jsou sice vyvíjeny pro hráče, ale vývojářské společnosti jsou stále v první řadě ziskové společnosti. Čili taky na tom chtějí něco trhnout, a já na tom nic špatného nevidím. Za svou práci mají dostat zaplaceno a vydělat si. Jinak žádné další hry nebudou. To je snad všem jasné. A proto to udělali tak, jak je to momentálně \"trendy\". Proto ne izometricky. Oni to totiž taky dělali i pro nové, mladší hráče (na rating nehleďme, stejně ho nikdo nedodržuje xD), kteří se starými hrami moc nezaobírají. Ne všichni vyrostli na F1. Spousta dnešních hráčů, co si F3 koupí, se leckdy v době vydání F1 narodila, že... A Bethesda to za dobré slovo a pro hřejivý pocit na duši určitě taky nedělá.
Prostě, tvá recenze je čtivá, ale totálně mimo a zaujatá, nicméně proti gustu žádný dišputát, jak říkal ten pán, když si strouhal svíčky do svíčkové.
Peace, každý má jiné požadavky a nároky a očekávání. No mně, jako letitému hráči Falloutu, se bethesda zavděčila. Nenadchla, ale zavděčila. A vůbec, miluju Fallout, takže mi stačí, že mám modrý mundúr s žlutým číslem na zádech, a jsem v extázi. A je jedno, jestli je to izometrie či 3rd person. Jde o tu atmosféru. O to, že můžu natrhnout Enklávě a mutantům úsměv. Jde o ten feeling.
Peace.
Kontaktní údaje