.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Sius
Text: Podle mého se v nynější době ani nedá vytvořit \"právoplatný\" nástupce původní série Fallout. I kdyby měl být za zrozením F3 Interplay nebo kdokoli jiný, tak hru dělá pro trh a tak aby se prodala, což F3 naprosto s přehledem plní, takže po této stránce je to velice vydařená hra. Možná proto, že těží ze jména Fallout, které se lety stalo spíše pojmem, což samo o sobě přitáhne penízky hráčů dostatečně. K tomu ještě moderní zpracování pro \"moderní hráče\" a zisk je zaručen.

Aby léty propaření fallouteři uznali další díl, musel by se co nejvíce podobat starým dílům, u grafiky by bohatě stačil jemný lifting, 3d pomalu není třeba, důraz na detail jak tomu bylo u předchůdců a hlavně atmosféra a příběh, který hráče strhne a nepustí. Ještě spolu se špetkou černočerného falloutího humoru a je na světě kvalitní nástupce hodný nést jméno Fallout.
Ale v tom je háček. Taková hra by na dnešním trhu nenašla místo. Srdce skalních fandů by plesala rozkoší nad novým dílkem, ale vývojáři by stěží dostali zaplaceno (tedy v porovnání s tím jaké by byly, resp. jsou zisky pokud se vydají cestou modernizace a 3D).
Pokud by mainstream \"vyrostl a zmoudřel\" dělaly by se i takové hry o jakých tu momentálně jen sníme. Ale dokud budou u kormidla děti s touhou po kalužích krve a nenáročnosti ve hrách, tak se těch \"oldschool-like\" titulů nedočkáme.
Kontaktní údaje