.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: JD
Text: Musim se priznat ze F3 me hlavne ze zacatku dost bavil, ale bohuzel jakou ma clovek na 20 lvl s prakticky maximalni vyzbroji, polovinou skillu na 90+, co prakticky cokoliv zabije na 1 az 2 rany do hlavy motivaci dale prozkoumavat svet i kdyz jsou tam jeste desitky lokaci k prozkoumani ? Bohuzel ma fallout stejny problem jako oblivion, pomerne slusne udelany a rozsahly svet, ktery ale autori nedokazou zakomponovat do kratkeho a slabeho pribehu hry. Proste vas nedokazou vtahnout do hry a ztotoznit se se svoji postavou a hra vas po pocatecnim nadseni zacne nudit a vy uz se jen stezi premuzete alepson dohrat hlavni pribeh. A jen tak bezduvodne chodit po mape, abych nasel nejakou lokaci, kde by pro me mozna mohli mit nejaky quest (vsechny co jsem nasel jsem udelal), kdyz ve vetsine lokaci na me jen ceka 10 raideru/ghoulu/mutantu na ranu do hlavy, pro me neni motivace k dalsimu hrani.

Tim sice nechci rict, ze je to vylozene spatne hra, rekneme 75-80% si zaslouzi, ale nechapu ty oslavny recenze a hodnoceni 90 ci vice %. Za dustojneho nastupce F1 a F2 tedy F3 nepovazuju, cekal jsem vice.

PS: Doufam ze bethesda, za ty prachy co ted na F3 vydela, konecne najme nekoho, kdo jim bude schopny napsat smyslupny pribeh a dialogy do jejich pristich her :)
Kontaktní údaje