.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kalimero
Text: Kein: :) uklidni hormon nevárku. Přečti si co přesně před tebou psal heethen a to je přesně situace, která bude nastávat.

smejki:
- proč masturbační? :)
- nástupce se dá vyložit spousty směry. pokud se myslí kvalitativně, hlasoval bych zřejmě pro ano. pokud se myslí okopírování, jak tu čekala většina, tak samozřejmě pro ne
- pokud tu bude i druhá anketa, je to v pořádku. Já reagoval proto, že tu kdosi dal nápad s anketou a redakce si přetovořila otázku tak, aby se více vypovídalo na jednu stranu. Náhodný kolemjdoucí pak koukne na výsledek a bude si myslet že je F3 špatná hra. Takoví lidé bohužel jsou
- osobně mi je jedno zda jsem v menšině. Klidně budu sám, komu se ta hra líbí. Co je na tom špatného? já se za své názory nestydím.

Navíc si uvědomte, že hráči F3 nejsou pouze takové malilinkaté uzavřené komunitky okolo starých dílů co tu diskutují. Hráči F3 (a současně výbalí hráči F2) pobíhají po světě a na tuto stránku třeba vůbec nejdou a nezapojují se do diskuze. Čili přestože jakékoliv hlasování samo o sobě není nikdy dokonalým průzkumem, takttoto hlasování je obzvlášť výběrové. Drtivá většina je tu totiž (na)tvrd(l)ý výběr fandů :)

Mě je uplně šumák jak anketa dopadne. Pouze jsem se pozastavil nad \"přeformulováním otázky\" redakcí ve prospěch odpovědi ne.
Kontaktní údaje