.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: DJ
Text: Po precitani vsetkych komentarov musim dodat ze naozaj netusim preco sa tu fanusikovia F3 tak rozculuju. Je snad jasne ze na tyhto strankach v akejkolvek ankete porovnavajucej F3 a predchdzajuce dve casti, F3 prehra. Stale verim ze tento web navstevuju vacsinou F1,F2 pozitivny ludia a vsetky taketo ankety budu podla toho aj vyzerat.
Skusim malu analogiu snad to mladsi ludia pochopia:

Je to akoby cerstvy fanusik -divak- prave vysly z kina po zhliadnuti filmu \"Sedem Statocnych\" prisiel na web dlhorocnych fanusikov filmu Akira Kurosawy \"Sedem Samurajov\" a zacal vykladat aky je film \"Sedem Statocnych\" uzasny a skvely, kolkym ludom sa paci, ake obrovske komercne uspechy zozal atd. Jednoducho \"nepochopenie\" toho co tych par ludi, fanusikov cernobieleho filmu \"Sedem Samurajov\" povazuje za atmosferu, pribeh, herctvo, spracovanie a nikdy nepochopia ze \"Sedem Statocnych\" je iba komercne obslahnutou kopiou, ktorej produkcia isla cisto v zabehnutych ekonomickych vzorcoch \"investovat-zarobit\".

Je to analogia ktora je v kniznom a filmovom priemysle absolutne bezna, nebudem tu teraz vymenovavat nespocet dalsich titulov.
Tymto chcem na zaver taktiez dodat, ze za par rokov (desiatok) moze byt samotna hra F3 oslavovana ako kult, a mnozstvo ludi nemusi ani tusit ze nejaky F1,F2 existovali, pripadne ze ich myslienky a svet su originalne, vynimocne a pre vela inych ludi su prave tie kultovne, ale to nase deti a ich deti asi nepochopia, zvlast ked pri recenzii na Fallout 5 bude brany za vzor Fallout 3 :-)

Podobne ako by som tu polozil otazku ze kto z vas videl vyssie spominany film \"Sedem Samurajov\", pripadne kto si po zhliadnuti Siedmych Statocnych alebo precitani recenzie uvedomil ze tu bolo \"NIECO PRED TYM\", nieco voci comu je tento westernovy americky kasovy trhak iba ubohou a plytkou kopiou...
Kontaktní údaje