.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Joe
Text: to HH : probuď se sám moulo, jestli jsi to psal schválně jako provokaci, tak je dost ubohá. Ovšem, pokud je to tvůj \"normální\" způsob projevu k věci o kterou očividně nemáš zájem, tak je to spíše už na pravidelné navštěvy u psychiatra. K smíchu jsi tu akorát ty.

Je vážně zajímavé, jak někteří lidé mají stálou nutkavou potřebu vyjadřovat se k tématu, které evidentně není určeno jim. Hlavně že se tu ty a tobě podobní neustále oháníte tím, jak fandové Falloutu neprávem kritizují váš milovaný masturbační nástroj F3 - ale že u každého tématu, které se týka něčeho jiného, začnete s okamžitým urážením autora nebo popřípadě rovnou všech skalních fandů, tak to je zajisté úplně v pořádku......

to Ramon Dexter : nenávist k F3?
To snad nemyslíš vážně - že lidi něco kritizují, ještě zdaleka nemusí znamenat nenávist. Když tu můžeš svobodně vyjádřit svůj názor ty, tak co je špatného na tom, když to udělají i lidé kteří nad F3 neslintají blahem???

A už je fakt trapné, jak každý zastánce F3 pořád hlásá, aby lidé jejichž očekávání F3 ani z daleka nesplňil vzali editor a udělali si hru podle sebe - pro ty méně chápavé(a je vás evidentně HODNĚ):
je sice hezké, že Bethesda vydala GECK se kterým se dá opravit plno nedodělků a nelogičností hry, ale proč bych měl po zakoupení hry a následném znechucení(prošel jsem hru od A do Z, tak snad kritizovat můžu...) ještě trávit svůj volný čas nápravou toho jak Bethesda zmrzačila samotné základy světa Falloutu?????

Tak se laskavě seberte a běžte opruzovat a hádat se do témat týkajících se F3 a na takováto vůbec nelezte!
Kontaktní údaje