.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Psychotic
Text: Všichni, kdo nadáváají na hh a podobné jsou jen ubožáci. Jako když se mi moje padesátiletá matka snaží vysvětlovat, že u mobilu záleží jen na tom, aby se z něj dalo volat a všechno ostatní je k ničemu.
Vy to asi nepochopíte, ale jediné, co by se VÁM staromódním týpkům líbilo, by byla hra s mizerou grafikou, 2D, izometrická a tahová. Ale dnešní lidi (mladí lidi) už hrají něco jiného a ta stará *** je opravdu nenadchne. Mně táhne na 27, takže taky nejsem jeden z těch patnáctiletých \"konzumních\" fracků, ale narozdíl od vás dokážu pochopit, že ze hry na 10 let starém enginu a 2D s miliardou slov a žádným adrenalinem by už prostě dnes nic nevydělali. F2 jse dohrál, ale nebavil mě tak jako F3.
Všímáte si, že je to se všemi sériemi po letech obnovenými stejné? Doom 3 - pro všechny Doom-fanoušky totální propadák, ale ostatním se to líbí. Diablo 3 ještě ani nevyšlo a už na to D2 fans nadávají, jak to vypadá strašně. Moje oblíbená Jagged Alliance zroskotala také na prvním ne-tahovém 3D díle. Stjeně tak skončil Fallout a skončí možná ještě spousta her.
Vy si vytvořte nějaké BGE jako si já sem tam vytvořím mapku v Heroes of Might\'n\'Magic 2 nebo starém Flashpointu a zapařím si, ale jsem otevřený novým hrám a nenadávám na ně pořád. Hry už prostě nejsou stejné jako před 10 let a už NIKDY nevyjde komplet 2D hra, to mi věřte. Pokud se vám líbí jen 2D tahové RPG z izometrického pohledu, jste jednoduše V PRD*LI.
Bam!
Kontaktní údaje