.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Pepan
Text: hh - nevím, jestli sis četl ten článek, nebo aspoň ten nadpis ale jasně se tam píše, že BGE je ve vývoji 3 roky, takže si jdi s tim svym \"mainstreamovym\" G.E.C.K.em do řitě. Pochybuju, že se dá udělat něco jako Fallout (1,2) právě v tomto editoru. Jsi ubohá imitace člověka bez špetky slušnosti a doporučil bych ti vazektomii aby se po světě neproducírovalo více hovad jako jsi ty.
Ramon Dexter - ne ! hh uráží projekt, na kterym už 3 roky ve volnym čase někdo pracuje a je určen pro ty, co maj Fallout rádi a ne pro hlupáky. A co je to prosim tě za logiku - Když už vydaj hru, za kterou se platí, tak by ji mohli udělat tak, aby si to hráči nemuseli vylepšovat.
Psychotic - Ano už nikdy nebude žádný Fallout ! Ale proč ? Protože se Bethesda zachovala jako prodejná kurva. Nová generace (také do ní patřím ale jsem asi jedna z mála výjímek) je sugestibilní a když se jim řekne, že chtěj usekávat končetini a ustřelovat hlavy, tak budou chtít usekávat končetini a ustřelovat hlavy ! A těch pár jedinců, kteří si zachovali vlastní názor jsou uráženi od čůráků jako je hh, ramon dexter a stovky dalších imbecilů, kterým ještě neslezli koule !
Me je v současnosti 18 a Fallout jsem poprvé spustil v 10 letech. Nejlepší RPG, nejlepší dialogy, nejvtipnější narážky, suchej humor, jedinečný vývoj postavy, velice dobře provedené boje - to je to co od Falloutu očekávám já a spousty dalších fanoušků, tak nám to už kurva přestaňte brát a jděte si honit ego někam jinam.Mimochodem jsem si opět nainstaloval 1. a 2. díl a grafika mi přijde snesitelná.
Jestli můžu mluvit za sebe, tak doufám, že ten projekt dotáhnete dokonce Ještere, fandim vám a doufám, že se můžeme tešit na mluvící hlavy, kasina, děvky, mafiánský rodiny a spousta dalších super věcí, který se objevili ve Falloutech 1,2
Kontaktní údaje