.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Psychotic
Text: 2Necromacker - zmiňoval jsem se o Jagged Alliance, kterážto je celkovým zpracováním HODNÉ blízko F2 - tu mám už asi 10 let a sem tam si ji pořád zahraju, totéž platí o Diablu jedničce nebo třeba Age of Empires. Takže ne že neberu staré hry, já je beru, ale už je to prostě minulost....
2Pepan - ... a ani Bethesda, ani nikdo jiný nemůže vydat hru, která vypadá jako by ji po 10 letech našli někde v sejfu. Nemám proti F2 vůbec nic, ale tohle NEJDE. Klidně si poplakej, ale tohle je už zbytečné oprašování mrtvé hry, kterou sem tam někdo hraje, ale... chápeš? Proto Bethesda udělala normální hru, po které sáhnou všichni, ne jen sem tam nějaký třicátník co se zasekl na F2 a nové hry nebere. Už vidím tede, jak za miliony na vývoj vydáš hru, o které víš, že ti způsobí zdrcující ztrátu.
2smejki - Prostě mám pokrokové názory a předběhl jsem dobu :-) Ne, vážně. Za idiota mě budou považovat jen hardcore fandové F1-2, stejně jako fanoušci Maxe Payna, až jim budu vykládat, jak je ta trojka výborná a oni budou nadávat, že tohle není Max Payne jak ho znali. On to totiž nebude Max Payne jak ho znali. A určitě se jim nebude líbit, ať bude sebelepší. Tohle je přesně tvůj případ, akorát se nejedná o MP ale FallOut.
Kontaktní údaje