.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Ratmamahatma
Text: Vždycky to hlásí chybu s NAT. Tak von kámoš má docela košatou síť s asi čtyřma kompama a zjevně to má problém rozposílat správně pakety. Nicméně přes hamachi nás to probojí, jenže to oni blokujou (resp. nepodporujou). Celá ta záležitost s ochranou zašla příliš daleko když si musim nainstalovat a zaregistrovat dva parazitický programy abych vůbec mohl tu hru rozchodit a pak mi to třeba ještě píše, že hra neni k dispozici (pořídil jsem jí asi den před \"ofiko\" vydánim) a nebo to projistotu nenapíše nic a všechno rovnou spadne, abych se náhodou nedozvěděl co je za problém. Nad instalací sem strávil asi dva, tři večery a když sem to pak konečně rozchdil, byl jsem na tu hru tak nasranej, že sem si jí ani pořádně neužil.
To mě přivádí k druhé věci a to je ta, že gameplay je v DoW2 až moc zpřímočarovanej a nevěrnej předloze. Že nestavim základnu mi vůbec nevadí, ale variabilita jednotek a možností co s nima dělat je směšná. A co se stalo s těma skvělejma doktrýnama z CoH? Nejhorší je, že se jednotky všech ras chovaj v podstatě stejně... od kdy se proboha Eldarský skymery ploužej jak želvy a bořej při tom zdi jako nějaký stotunový predatoři mariňáků? O_o Vznášející se platformy s těžkejma zbraňema musim nejdřív zakempovat, ačkoli v originálnim wargame jsou to jediný zařízení, který umožňujou střílet lehký pěchotě z těžkejch zbraní za pochodu - to samé musí udělat mariňák s těžkym bolterem, kterej stejně celou dobu drží v ruce... to my nedává moc smysl. Snipeři dělaj pendrek, místo toho aby zabíjeli na jednu ránu (ok ok mariňáky klidně na dvě) a pod. Do budov taky v podstatě nemáš důvod lízt, protože tě stejně hnedka někdo vyndá granátem což je instadeath pro celou skupinu. Žádnej vývojovej strom... Jako chvilku je to sranda, ale postrádá to jakoukoli hloubku.

Bioware dobrý, ale ačkoli se mi ME moc líbil (na první zahrání každopádně) tak ho beru spíš tak nějak jako dobrej film než dobrou hru :D mno a MMO, to neni pro mě, já mám rád roleplay a tuhle vášeň většine MMO hráčů nesdílí.. když se pak ork s trollem bavjej o expách nebo fotbale tak řikám naschle... NPC aspoň vědi \"co hrajou\" ;)
Kontaktní údaje