.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: chekotay
Text: Reaguji na dredda:
Měla být natolik vtipná, aby ji lidé dočetli, a to se jí zdařilo. Vulgarity by se v ní nejspíš daly nalézt, ale koncekonců, co je pro normála vulgární, je pro brahmíňana rodnou řečí. Na druhou stranu si na své práci cením čistoty jazyka, která vyniká třeba ve srovnání s tvým příspěvkem.
Rychlost, s jakou přečtu knihu (psanou v recentní češtině, vytištěnou dle moderních norem), je vcelku objektivním kritériem, neboť si s oblibou čtu podařené pasáže opakovaně a někdy nad nimi dlouze dumám, či dokonce mlátím hlavou o zeď (třeba právě Nadace), což čas protahuje. Přečíst knihu rychle je jako rychle pomilovat dívku, sice si to taky docela užiju, a občas to je nejlepší možnost, jak ztrávit prostoj, ale obvykle pak lituji vyhozených peněz.
Ze stejného důvodu se nedívám na sitcomy, připadá mi to stejně zoufalé, jako přefiknout bráchu.
Na závěr bych se ještě pozastavil nad jevem, kdy ty mi napřed vynadáš, že jsem zaostalý vulgární cyp a následně to uzavřeš hláškou \"no offence\". Lidi, kteří mi do očí něco nevybíravě vyčítají, aby to vzápětí kontrovali hláškou \"bez urážky\" potkávám dost hodně, a už mi lezou krkem - pokládám je za bezpáteřní slabochy, co se bojí, že je přišpenlím tesákem k pípě, ale neodolali touze mi vynadat.
Kontaktní údaje