.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kharkow
Text: Poprvé jsem měl problém dočíst zdejší slohové cvičení... :( Jednou větou \"Příliš heroického hnidopišství okolo a Pittu jako šafránu.\".
Lze evidentně zpozorovat zbožštění oldschool Falloutu a jeho \"propracovaného a fungujícího systému\" (ghůlové vyrábějící energii pro fašistické Vault City a X návazností) osazenstvem Vaultu, přičemž se mi v mysl vkrádá otázka zda-li jsou ti kluci pobíhající okolo Ostravy s klacky v ruce vskutku zdrávi? Po podobném rozboru nefunkčnosti F3 (co do porovnání s Pitt trochu obsáhlejšího) mi příjde tohle jako neúsměvná rána pod pás. On snad někdo opravdu očekával fungující svět v DLC, že se tady tak detailně rozebírá? Vem to čert.
S několika pasážemi se dá nesouhlasit, ale velká část je jen (zbytečná) omáčka okolo, budiž. Pomalu se však začínám obávat recenze DLC BS.

P.S. Nemohu přenést přes srdce ono v článku neustálé popravování otroků. Osobně jsem byl svědkem celkem JEDNÉ popravy a to po příchodu. Pokud nějaké naskriptované individuum v začátku na mostě šlápne při útěku na minu nepovažoval bych to za popravu stejně jako úmrtí při eventuelním povstání.
Kontaktní údaje