.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: blowd
Text: Jen si s lehkým úsměvem na tváři trochu rýpnu :-)

Do očí mně totiž praštila jedna maličkost. Vytýkáš autorům prvoplánovost a laciné efekty. Ne že bych s tebou nesouhlasil. Jen mne při čtení tvého slohu napadl příměr o kázání vody a pití vína. Přesně to, co vyčítáš hře je nejhorší na tvé recenzi. První dva odstavce jsou naprosto příšerné. Laciný ohňostroj hloupých příměrů a rádoby efektního hraní si se slovíčky. Vypovídací hodnota = 0. Jistě - je dobrým (nebo spíš špatným?) zvykem psát k recenzím jakési \"zasvěcené\" úvody, ale tohle není úvod, ale spíš laciné představení špatného striptéra.
A dále to není o moc lepší. V dalších odstavcích sice už sem tam probleskne nějaká objektivní informace, ale většinou je to jen výčet tvých subjektivních pocitů, který má do objektivní recenze daleko. Snad to je z tvé strany pokus o....jak jsi to napsal? Jo už vím...slzoždímací klišé jaxviňa. Anebo prostě jen píšeš prvoplánově, lacině a jde ti víc o efekt, než o vypovídací hodnotu.

To jen tak na okraj - bez urážky. Jen že jsem měl při čtení tvé recenze pocit, jako by ji napsal autor příběhu pro F3 ;-)

A pro případné rýpaly (ještě větší než jsem já): ne - nemyslím si, že abych mohl napsat svůj názor, musím nejdřív sám napsat recenzi. Kdo se chce veřejně prezentovat, vystavuje se riziku veřejné pochvaly i kritiky :-)
Kontaktní údaje