.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: blowd
Text: JaW: Souhlasím s tebou. Na druhou stranu ty logické nesrovnalosti o kterých píšeš jsou přesně ten druh, který vůůůůbec neřeším, anžto vím, že stvořit dokonalý virtuální svět není v silách nikoho. Důvod je prostý (pominu technické drobnosti, jako že zrovna támhle nejde přeskočit psí bouda). Existuje totiž takové množství možností, jak se ve hře chovat a postupovat, že by trvalo dalších třicet let, než by (masochistický) tým testerů vyzkoušel všechny možné eventuality a zapracoval je do hry a přizpůsobil tomu chování NPC. Je to daň za svobodu. Taky by ta hra mohla být nechutně lineární (např. bys ses s NPC A nemohl setkat dokud si nepokecáš s NPC B o počtu chlupů na krysokrtkově levém uchu) a pak by jistě těchto drobných nelogičností ubylo. Ale já dávám přednost nelinearitě a svobodě. Proto mi tyto drobné nelogičnosti naprosto, ale naprosto netrhají žíly.

Každá hra může být lepší. Všechno, co stvoří člověk se dá stvořit lépe. I tenhle pitomý příspěvek se dá napsat líp. A čím déle bych nad ním dumal, tím by byl lepší, výstižnější, přesvědčivější, k nekonečné a jediné nezpochybnitelné pravdě o podstatě vesmíru se blížící. Ale než bych ho (na sklonku svého života) dopsal, tak by už asi nikoho nezajímal, že? A s F3 je to stejné ;-)

Sto lidí, sto chutí.
Někdo holky, jiný vdolky.
Jinými slovy - nevydávám své názory za jedinou a nezpochybnitelnou pravdu, ale jen a pouze za (světe div se) své vlastní názory. Dokonce ani nemám potřebu svůj vkus, potřeby a oblíbenou barvu povyšovat nad vkus, potřeby a oblíbené barvy ostatních. A proto nepíšu recenze :-)

A tom tahle diskuze je ;-)

HOWG HOWH
Kontaktní údaje