.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: JaW
Text: jax:To s těma stránkama a aktivitou hráčské základny jsi těžce neobhájil. Na českém internetu není ani JEDNA JEDINÁ stránka věnovaná Falloutu 3 a zahraničních jen jen tolik, kolik by se dalo napočítat prstů na jedné ruce. Ale podle tebe je jich spousta a ještě alibisticky tvrdíš, že těch co se zabývají starými Fallouty je samozřejmě víc, protože jsou 10 let staré. Chci tě jen upozornit, že když vyšel Fallout 1 a 2, tak jich bylo 10x tolik co teď. Možná, že teď půjdeš a jednu stránku založíš, abys měl argument, že jich je SPOUSTA 8-)))

To, že Fo3 není právoplatný nástupce jsme se shodli v této anketě http://www.madbrahmin.cz/pruzkum/ankety/2008-11-28.png a to, že není ani moc oblíbený mezi fanoušky jme se shodli tady http://www.madbrahmin.cz/pruzkum/ankety/2009-02-15_nejoblibenejsi_fallout.png

Fallout 3 je jen průměrná hra. To je fakt. A to bohužel nezměníš ani tím, že budeš říkat, jak je výborná.

Že tě to pořád baví sem chodit opruzovat. Ty si stejně budeš mlet to svoje pořád dokola jak ohraný gramofon, protože nemáš kam jinam jít si postěžovat než sem. Můžeš mi teda vysvětlit, proč sem pořád lezeš, když se sem akorát chodíš nasrat na naše novinky a reakce lidí, kteří si dělají srandu z tvé modly a raději si nezaložíš svůj vlastní fun web s dalšími miliony oddaných fanoušků Falloutu 3, kde se pak můžete všichni scházet s vynášet ten hnůj do nebes?
Kontaktní údaje