.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Psychotic
Text: Tak teď si vše projdeme od začátku

Co z toho splňuje F3
a) kvalitní příběh - dobře, není to žádný zázrak, ale... F2 taky neměl příběh nějak zvlášť geniální (ačkoli spousta lidí bude mít jiný názor)
b) kvalitní RPG stránka - na to snad jen jedno - pořiď si konzoli, citlivost páček je tak nevyvážená (a nenastavitelná), že nikoho jen tak netrefíš, takže musíš používat jen a jen VATS a musíš spořit každý bodík, aby byla hra (alespoň na HARD, jak to hraju já) hratelná. A třeba s granáty je opravdu zábava.
c) Dialogy - Musím říct, že taktéž nejsou nijak slavní (a propracované už vůbec ne), ale Speech sem tam použiješ (nesnášim ten quest s anténou, prostě se z něj vždycky vykecám. V F2 byly pro změnu propracované až až, byly dlouhé a nudné na čtení... a i pro ně platí výraz bezvýznamné.
Fungující svět - Jak už jsem říkal, sorry, ale dělat trasy karavan a města vyrábějící léky a města pěstující jídlo a města pěstující ve velkém dobytek a města a města a města... navíc je to v podstatě zbytečné, pravda je taková, že by to bylo pěkné, ano, i mně by se to líbilo, ale za další dva roky čekání to nestojí,

SPECIAL - kromě Intelligence a řekl bych Perception nemají vliv. A dost podělali Luck. Tady s tebou souhlasím.
Schopnosti - to už jsem říkal výš, kup si konzoli. Ačkoli Sneak je pořád stejně nepoužitelný, toť pravda.

Tady je hůavní problém. Nelíbí se ti Fallout 3 tak řekneš: \"Hm, samozřejmě z toho všichni krvechtiví puberťáci šílej, pro mě inteligenta je to fraška\". A jak si řikal \"bez strachu z deprimace při smrti postavy\" - díky moc, ale bez deprimace ze smrti postavy se klidně obejdu. Ačkoli tato deprimace mě ve F3 potkává každou chvíli, s joypadem, bez quicksavu a na HARD.

Jinak k tvému věku - jo, taky jsem si v 17ti říkal, jaký jsem inteligent a fajnšmekr a všichni mí vrstevníci jsou totální idioti. To už k tomu nějak patří.
Kontaktní údaje