.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Lordus -> Ratmamahatma
Text: Mluvim o tom, ze spousta lidi lituje, ze F3 nedokoncil puvodni tvurce a zaroven tvrdi, ze by ho zvladl lepe. Dukazem meho tvrzeni budiz podpora vetsiny zdejsi komunity k realizaci zameru vytvorit MMO verzi hry Fallout a to puvodnim drzitelem licence. Pokud se nepletu, tak ten zadny rozsahly projekt nedelal dnes jiz skoro deset let (nechytat za slovo prosim).

Navic, kde mate jistotu, ze pokud by se puvodni drzitel licence teto hry nezbavil, tak ze by pokracovani bylo v 3D izometrickem pohledu? Realita je takova, ze se o to pokusil a temer zkrachoval. Od investoru na tento projekt nedostal penize mozna prave z duvodu vytvoreni hry pro dobu jiz minulou.. Kde jsou dnes 2D hry tybu Blackthorne, vyborne to plosinovky, point and click adventury (treba 3D).. proste doba se zmenila, prodej her tahnou konzole a par zdejsich stahovacu to nechce pochopit.

Odmitat ho muzes, muzes ho prijmout, muzes si s nim vytrit zadek nebo si ho zaramovat.. je to tvoje vec.. ja nikomu nazor nevnucuji. Jedine na co upozornuji je to, ze vetsina zdejsi komunity nechape, ze problem neni v Bethesde, ta se jen ridi poptavkou, ale v tech poptavajicich. A temi jsou desitky milionu majitelu hernich konzoli. Ti si sednou, prepnou na svem displeji TV na XBOX/PS3 a jdou si uzit svou hodinu dve zabavy..

Kdokoliv bude tyhle trendy ignorovat, tak proste nebude mainstream..

Podivejte se treba na Valve a jejich L4D.. proste kdyz jdes hrat tuhle hru, tak podle zvoleneho modu vis, ze budes hrat hodinu, dve nebo jen tricet minut..

Trochu jsem se rozepsal, ale jak rikam, trend je dnes takovy a to nejen u F3 ale u vetsiny soucasnych titulu.

Kontaktní údaje