.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Sius
Text: Heh... Smejki, nedá se být pořád ohleduplný a za tahat každého za ručičku.

Podle mého tam kde to začalo u výroku \"kde se to da sehnat?\" to mohlo i skončit. To by ovšem Lordus musel uznat svoji blbost v tom, že se ptá na až tak googlitelnou věc + ono nějaké rady co kde sehnat levněji nebo kde jsou kvalitnější služby atd, jsou všechno věci, které si každý uživatel při smyslech, dokáže najít během několikaminutového brouzdání.
Ovšem není se čemu divit, když tady pan právník volí cestu nejmenšího odporu a raději se pohodlně zeptá a počká si, jestli se najde někdo, kdo už prošel vyhledavačem a nasměruje ho, nebo to projde někdo za něj (takto se chová drtivá většina lidí na netu, takže dle mého jen další co zaplňuje škatulku).

Když pak ale příjde logická odezva tzv. \" lidi z komunity, kteri tu proste siri okolo sebe hnus\", kteří ho vypoklonkují, tak je zle. Místo onoho přiznání, že ona otázka je naprosto zbytečná a každý si ji může bez námahy zodpovědět sám se tu pak rojí posty s obhajobou (kde se vaří z vody), přitom sám autor dost dobře ví, že se ptal na <!>nu, ale snad asi kvůli svému internetovému image nemůže připustit, že DOKONCE I ON může šlápnout vedle.

Kontaktní údaje