.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Armyboy
Text: Tak přátelé, když už jsem to prásknul do novinkovače tak by bylo dobré o tom i něco napsat.
Na odkaz na tuto hru jsem narazil náhodou při brouzdání po ruských warez stránkách a protože ještě mám v hlavě zbytky povinné ruštiny tak jsem se zkusil zaregistrovat, stáhnout klienta a trochu zahrát.
Musím přiznat, že v tom zatím plavu, na mapě světa je asi 6 měst, můžete se mezi nimi volně pohybovat avšak to je asi tak vše, žádné náhodné setkání ani nové lokace na vás nevyskočí, prostě se jen vaše tečka přemisťuje mezi městy což je docela škoda.
V každém městě je možnost prodat nebo nakoupit věci, najímání žoldáků a ve větších i arény neboli boje proti ostatním hráčům.
Systém boje mě ještě není úplně jasný, zuřivě jsem klikal na soupeře co byl na stejném levelu, tedy 1, a nic se nedělo, když už jsem to chtěl vzdát tak najednou šup, nahrála se malá mapka kde jsou asi tak 4 baráčky a tam se s tím maníkem naháníte a snžíte se zabít jeden druhého.
Zajímavé na tom je to, že nemáte žádné vybavení a tak musíte nejdřív běhat po mapce a hledat náhodně rozházené bedny s vybavením kde je opravdu navýběr, např, AK-47, Pancor Jackhammer, různé druhy brnění, náboje a jednou jsem tam měl dokonce i RPGčko.
Takhle se musíte rychle nakapsovat, vyzbrojit a vstrojit a pak už jen taktizujete neboli hledáte kde je zašitej ten druhej maník který se samozřejmě mezi tím také stihnul ozbrojit.
Až se najdete, což je otázka pár sekund protože ta mapka je opravdu dost malá, tak nastane řežba a kdo má lepší zbraň/zbroj/štěstí tak ten vyhrál.
Systém je realtime a grafika 100 % Fallout Tactics - kdo hrál Tactics tak tam bude jako doma.
Vím, že to takto popsané vypadá jako nuda ale souboje jsou opravdu dost rychlé a kdo není dost svižný tak má smolíka, tzn. najde pak už jen vybrakované bedny a rychlá smrt ho nemine.
Jednou se mě stalo, že jsem dal souboj, nic se nedělo a najednou nás v té aréně bylo 8, rozděleni klasicky na 4 proti 4 a to bylo opravdu maso, navzájem jsme se vůbec neznali takže než jsme stihli nějak se domluvit co a jak tak nás ta druhá 4 rozšmelcovala na kaši :-).
Pokud nebojujete tak na ve spodní části hlavního panelu běží neustále se obnovující chat kde je skoro veškerá komunikace jen v ruštině, což je celkem logické, když to je ruská hra, zkusil jsem tam napsat \"Je to někdo z CZ\" a kupodivu mě odpověděl Sius takže tímto ho zdravím a doufám, že se tam zase někdy potkáme ;-).
Na názory od dextera + jaxe můžu jen napsat - nejdříve to zkuste a pak kritizujte, já z toho také zatím nejsem kdoví jak nadšený ale určitý potenciál ta hra má a kdyby to bylo v angličtině a člověk věděl co a kde má mačkat tak by to byla docela dobrá odreagovávačka, takto je to zatím docela chaotické a člověk se s tím musí poprat.
Na druhou stranu to aspoň odfiltruje slabší jedince a zůstanou jen skalní což není na škodu :-).
Kontaktní údaje