.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: True Armyboy
Text: Pro fake Armyboy z 30.6.2009, 10:10
Buď už jsem blázen a píšu na net aniž bych o tom věděl a nebo si tady někdo se mnou hraje jako kočka s myší :-).
Nejdřív jsem měl chuť to nahlásit jako správný práskač Vaultmasterům ale ta kritika je napsaná vtipně a celkem i trefně a jen namyšlený frajírek neunese kritiku a kope kolem sebe a to už mám dávno za sebou, takže si z toho radši vezmu ponaučení a zkusím se polepšit :-).
Je pravda, že pravidla ani manuál jsem nečetl takže jsem v tom včera docela plaval ale po noční pařbě už vím celkem co a jak takže to se mnou snad až tak špatný není ale s tou pohodlností a leností je to pravda, budu na tom muset zapracovat.
Ale nějaký rozdíl mezi mnou a mladými fans od Falloutu 3 přeci jen je, zatímco on to zkusí a pokud mu to nejde/nepochopí to/nebaví ho to tak to vzdá a napíše na všechny fóra že to je cipovina tak já se s tím peru a nevzdám to dokud tomu nepřijdu na kloub, to je ten hlavní rozdíl.
To je myslím ten hlavní rozdíl mezi fanoušky Falloutu 1,2 a Falloutu 3 - nevzdávat to když to nejde.
A v jedno se mýlíš, grafika mě fakt nebere, jestli to z mého předchozího příspěvku vyplývá tak se omlouvám ale grafiku fakt neřeším, ty Tactics jsem tam uvedl jen aby každý měl představu co ho tam čeká za styl.
Kontaktní údaje