.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: JaW
Text: Já?: asi se to pokakalo.

mat123: Staré díly se sice vydávají dobře prodávají, ale kupujou to lidi, co ujížděli na akční jakoby RPG slátanině Fo3, ale tipuju, že jen minimum staré Fallouty vydrželo hrát pět minut. Jediné co to přineslo naší stránce byl zvýšený traffic. Přivalila se sem strašná hromada Fo3 uřvaných fanatiků, kteří tady všem na webu otravovali život a nic užitečného s sebou nepřinesli. Podívej se na sekci k jejich modle. Většina odkazů je tam externích, tak jak sem je udělal po vyjití Fo3. Tvořivost těchto fanoušků = 0, až na pár světlých vyjímek byla ta \"nová krev\" k ničemu. To samé se dělo na NMA.

Fanoušek kvalitních RPG by si tyto stránky stejně našel a určitě by na to nepotřeboval hrát Faillout 3. Takže bych spíš s těma plusama od Fo3 brzdil.

Jestli bude dělat Fallout 4 stejná \"nadaná\" partička jako Fo3, tak od toho nemůžeme čekat nic jiného než zase jeden prázdný a nudný svět ala Oblivion a Fallout 3. Ti lidi prostě nemají na to udělat kvalitní hru. Naprosto jiný zážitek ovšem může být s Fallout Las Vegas.
Kontaktní údaje