.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kharkow
Text: :o)
Pokud je Arcanum tvé nejoblíbenější, to ti nikdo nebere, ale že by mělo být Arcanum hodnoceno stejně, né-li snad nedejbože lépe než BG2 je docela silné kafe (lógr s pár kapkami vody) a myslím, že se najde mnohem více lidí, jež takový názor nesdílí a tebe bude považovat za přinejmenším divného, než naopak.

Ad recenzenti, zřemě byl tehdy lobing v herní branži podceňován/dopřán jen největším :p

A ani ne, nechtěl jsem říct, že nemám rád složité hry typu Arcanum (opravdu se nebudeme pouštět do výčtu kladů/záporů), to sis trochu zafantazíroval, v prvním postu jsem uvedl kvalitnější(hranější, známější, prodávanější, lépe hodnocený) výčet substitutů, oproti kterému si zmíněné hry Troika Games rozhodně nejsou rovny, nepatří mezi elitu a dnes po nich (vyjma Arcana které bude vždy alespoň trochu atraktivní díky koncepci magie a techniky) neštěkne ani pes (vlastně ani tehdy po nich ten pes neštěkal).
Smysl diskuze se vytratil během tvého blahoslavení a mého \"zprůměrnění\" tvého miláčka, holt co se dá dělat. (ne počkat, ona to byla vlastně jen poznámka o NV, za kterou mě tady taháš za uši ;) )

P.S. Můžu mít poslední slovo? Čupr, to by bylo príma :o)
Kontaktní údaje