.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Viky
Text: Víš, Henry, když si to ani neprojedeš kontrolou pravopisu ve Wordu, tak co proboha čekáš? Jak jsem už psala v jiné aktuálce k soutěži, když dílo autorovi nestojí ani za tohle, tak proč by se jím měl zabývat kdokoli jiný? Ta povídka je špatná, špatná tím smutným způsobem, kdy jakýkoli příběh zaniká pod nánosem absurdit jednotlivých vět. Neumíš česky nijak skvěle a nesnažíš se zlepšit - opakuju ti to znovu, to, co ti vytýkám v této povídce, jsem ti již několikrát vytýkala v tvých předchozích textech, ale změny nevidno. Aspoň ta oháčkovaná písměna bys se už mohl naučit, není ti 10, abys měl výmluvu na nedostatečné vzdělání - píšeš je špatně dokonce i tady, kde ti na textu nezáleží. Když ti dala povídka tolik práce, tak proč sis nedal práci s opravením naprosto zbytečných chyb?
Jak psala Tina, vztekej se jak chceš, ale k dobrému psaní neodmyslitelně patří dobrý jazyk.

Ne, hrubky k Falloutu nepatří, drahoušku (tahle oslovení si laskavě odpusť), pokud jsou ve hře hrubky, tak je to jen mizerně odvedená práce překladatelů. Tak si zvykej, když budeš psát jak prase, budou se k tobě lidé chovat jako k praseti a když budeš psát jako slušný člověj, budou se k tobě chovat jako ke slušnému člověku, volba je jen na tobě

Za další, vztekáš se tu jak malé děcko, že povídky hodnotí jen několik lidí. Je snad někde napsané něco jiného? Jsou snad ějaké literární soutěže, kde není skupina recenzentů? Je nás několik, s rozdílným vkusem a někteří sami píšou, a tím je zaručeno, že výsledek nezávisí na náladě jednoho člověka, jak nás tu hezky osočuješ. Mimochodem, kam na to všichni chodí, že recenzent a kritik musí být sám tvůrce? K čemu? Četla jsem toho dost, četla jsem mizerné věci a četla jsem skvělé věci, takže bych řekla, že mám docela přehled a poznám, když je něco špatné a když je něco dobré.

Poslala jsem ti mail, abys mne neosočoval, že tě veřejně haním a hážu na tebe špínu. Tvoje volba, jak vidím, je jiná. Tak si s tím žij.
Kontaktní údaje