.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: TommySWINE
Text: Koukám, že všechno je v podstatě vyřešeno... Henry, povídku jsem nečetl a nebudu soudit, zda je či mlže být dobrá/špatná, ale souhlasím s většinou, že nemístné hrubky a chyby v pravopisu drasticky snižují čtivost. Povídka má navodit atmosféru, ale takový rušivý prvek jako špatně i/y, je/ě apod. dokáže atmosféru spolehlivě zabít. Něco jiného je, pokud je ta povídka tak stylizovaná (ale o to je pak náročnější vychytat, co špatně být má a co už ne), ale jak jsem pochopil, tvoje povídka nebyla tenhle případ.

Souhlasím s názorem Viky, že pokud autorovi nestojí poovídka ani za letmou korekturu Wordem (popř. jiným spellcheckerem), proč by se jí měl zabývat někdo další.
A propos, podle mne tě Viky rozhodně neurazila, ostatně nikde nepsala, že ta povídka je špatná. Jen že je špatně napsaná po češtinářské sránce, a rozhodně bych jí nevytýkal, že ti chtěla říct, co můžěš zlepšit.

Říkáš, že nemáš takové vzdělání jako jiní... dobře, chápu (i když si myslím, bez urážky, že množství chyb, o kterých psala Viky, je i na středoškoláka trochu vysoké), v tom případě to ale chce aby sis sehnal někoho, kdo tu povídku s tebou projde a vážné hrubky ti opraví... hodně to zlepší dojem.

Jinak se těším, až budou povídky zveřejněné a budu si je moci přečíst.

-Viky, promiň, ale na fóru jsem nebyl věky a chtěl jsem napsat jen tolik k tématu.
Kontaktní údaje