.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Kalimero
Text: Nezlobte se na mě pánové, ale bod 2 je humus a ta obhajoba jakbysmet. Pokud vám někdo pošle dílo, ať souhlasí s tím, že bude propagováno na webu a že s ní v tomto ohledu můžete manipulovat a že v žádném případě nemá nárok na odměnu plynoucí z toho že je povídka na webu. Tečka. Ty s prominutím hlouposti a přeposílání mailu do země krokodýlům zaslíbené, to jste si mohli nechat od cesty :) Pokud někdo chce psát dílo ze světa jiného autora, nebo to absolutně co dělat s vlastnictvím zaslané povídky. Vy můžete tak maximálně poskytnout na autora kontakt a tím to pro vás končí. Však pro vás dobře, máte po starostech. Pisálek si autora už zkontaktuje sám, proč byste to měli dělat vy? A esli dostane nebo nedostane svolení je věc už uplně jiná a nemá s vlastnictvím článku co dočinění.

AUTOR ČLÁNKU MUSÍ BÝT STÁLE VLASTNÍKEM TOHO CO NEPSAL, NEHLEDĚ NA TO, KAM TO POŠLE!

Děláte tímto webem záslužnou práci pro postapokaliptický svět, tak si to nehnojte takovejma blbejma nápadama jako kradením cizích podmínek pod falešnou záminkou.

A budoucím autorům: ať svoje dílo pošlete na brahmínu nebo ke krokodýlům, mějte na paměti, že je stále vaše, ať se v novince píše co chce. Na druhou stranu buďte rádi, když vás tu chlapci zveřejní.

Všeho s mírou.
Kontaktní údaje