.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: Templayer
Text: Oscuro ? Není to náhodou o módu O(b)scuro Oblivion Overhaul - OOO?? :) Bezva člověk a výborný modder, kéž by udělal stejný mód i pro staré Wizardry 8

(tam jsem mněl přesně opačný problém s levelscallingem, hra vždy spawnula monstrum o pár levelů silnější než byla má postava... pointa je v tom, že mi jich spawnula dost. Jednou se mi stalo, že jsem byl při spánku přepaden 70 ti !!!! monstry, z čehož ta první mně jednou ranou zabila O_o ale nikomu jinému to takový hovadiny nedělá >> )

A taky bych chtěl říct, výborně napsaná novinka. Nejlepší části souvětí jsou: \"Modding je, zdá se (vedle podplácení novinářů - zdravím psychotica :) \" [(ale už ho nechte bejt, on za to přeci nemůže :) ] :) :)))) ) a druhá: \"a členství ve Writers Guild of America, kde stačí být úplný debil, abyste byli nominováni na každoroční ceny\"

Fakt chválím. BTW, odkud je název Writers Guild of America ? Není to snad sparodizovaný Justice League of America že ne????? ??? :X :) ;) :D :X

PS: Pro jistotu házím hodně smajlů, aby ste věděli, že mně nemáte brát vážně :X .

PS2: Omylem jsem do kontrolní otázky proti botům napsal místo 4 tohle $, jelikož jsme zrovna myslel na Beth$edu. Netušíte proč?? :)
Kontaktní údaje