.. vstup do vaultu .. orientace .. vaultmasteři .. contact us .. galerie .. kniha hostí .. fórum .. archiv ..
Chcete opravdu nahlásit tento příspěvek?
Autor: hejlík
Text: Psychotic: Lamentovat nad rozlitým mlékem ti jde, ale napsat vlastní aktuálku?! Je snad problém vyjádřit názor nad určitým tématem? Místo tvého prvotního urážení a následným onanistickým sebeospravedlněním konzolí, kdy nepadla jakákoliv zmíňka, či náznak urážky, vytvoř vlastní článek!
Opakuji, proti konzolím nic nemám. A jenom z důvodu, že jakožto srdcař staré klasiky si vůbec dovolím vyslovit vlastní názor o kvalitě Falloutu 3 (viz Fuckoutu) okamžitě značí, že urážím, nesnáším konzole?
Dobře, abys to pochopil - Fallout 3, dle mne, není důstojným pokračováním (byť chápu, že jen zbytečně přilévám oleje do ohně), svým celkovým pojetím, opětovně mnou chápaného Fallout Universa je to opravdu špatný vtip (otázka pro publikum, kde se v tomto vyjádření nachází rovnice Fallout 3 = PŘEDSUDKY PROTI X-BOX, WII, PLAYSTATION?).
A protože je tohle opravdu mimo téma daného příspěvku, nehodlám s Tebou v této plodné, bráno ironicky, diskuzi pokračovat. Máš-li pro příště problém, zkus se vyjadřovat v předem stanovených vláknech... :)

Kontaktní údaje